Komisioni Hetimor per shkarkimin e Presidentit te Republikes ka ftuar Ilir Meten ne 18 maj  ne  séance degjimore per te dhene argumentat e tij ne raport me shkeljet e pretenduara te Kushtetutes nga mazhoranca.

 

Ne kete mbledhje te dyte te komisionit hetimor deputetet i kane kerkuar presidences infromacion ne lidhje me ndarjen e titujve dhe aktivitetet e kryetarit te shtetit gjate fushates elektorale.

 

Nga ana tjeter komisioni i ka kerkuar  policisë së shtetit, SPAK dhe SHISH cdo informacion që mund të kene  lidhur me objektin e hetimit.

 

Deputetet kane vetem 3 jave kohe per te hetuar dhe vendosur nese Presidenti i Republikes Ilir Meta do te shkarkohet apo jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *