Një ndër çiftet më të diskutuar dhe të preferuar shqiptar është Klea Huta dhe Elgit Doda.

 

Që prej kohës që ato pranuan se janë në krahë të njëri tjetrit kanë tërhequr një vëmendje të madhe nga mediat. Përveç faktit që janë partnerë në jetë, ata janë edhe bashkëpunëtorë në projekte profesionale.

 

Më të riun e kanë prezantuar disa minuta më parë me anë të disa postimeve në profilet përkatëse në ‘Instagram’. Ata bënë me dije që kanë nisur nga puna për të hapur një akademi të përbashkët.

 

Punimet për ndërtesën kanë nisur dhe janë zbuluar detajet e para. Emri që do të mbajë ky projekt është ‘Klea Huta Academy’ dhe do të ketë në qendër artin në disa fusha specifike.

 

Në këtë project mendohet se nxënësve do ju krijohet mundësia të mësojnë aktrim dhe këndim në akademinë e çiftit të njohur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *