Kim Kardashian dhe Kanye West kanë kaluar pushime të mrekullueshme në Bahamas.

 

 

West mori me vete familjen e tij duke përfshirë fëmijet North dhe Saint West, për në Karaibe. Ata qendruan në një ishull privat larg zhurmës së Hollywood.

 

 

Eshtë e kuptueshme që kur pushimet po i afronin fundit, asnjë prej tyre nuk e priste me qejf të madh kthimin në shtëpi.

 

 

Një burim thotë: “Ishte një formë terapie e domosdoshme për ta. Pas problemeve nervore të Kanye dhe grabitjes që ju be Kim, të gjithë kishin nevojë për pak qetësi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *