Që prej vitit 1990, revista e përjavshme amerikane “People”, bënë një listë të 100 njerëzve më të bukur të botës. Aktore të bukura e të talentuara si Julia Roberts, Nikole Kidman e Angelina Jolie, kanë qenë edhe më parë të vlerësuara prej saj duke merituar më shumë se një herë edhe koopertinën e revistës. Këtë vit, siç u publikua pak ditë më parë, fituesja e titullit “Gruaja më e bukur e vitit 2017”, shkoi për Julia Roberts.

 

 

Me këtë rast, Brightside ka prezantuar listën e të gjitha aktoreve që kanë marrë këtë titull, në 15 vitet e fundit.

Julia Roberts – në vitet 2000, 2005, 2010 dhe 2017-të

Catherine Zeta Jones në vitin 2001

 

 

 

 

Nicole Kidman në vitin 2002

Halle Bery në vitin 2003

Jennifer Aniston në vitin 2004

Angelina Jolie në vitin 2006

 

Drew Barrymore në vitin 2007

Kate Hudson në vitin 2008

Christina Applegate në vitin 2009

Jennifer Lopez në vitin 2011

Beyonce në vitin 2012

 

 

 

Gwyneth Paltrow në vitin 2013

Lupita Nyong’o në vitin 2014

Sandra Bullock në vitin 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *