Subscribe

Vemendja e Bashkise se Tiranes, gjate ketij viti do te fokusohet tek investimet ne qytetin studenti.

 

Kryetari i Bashkise se Tiranes Erion Veliaj, deklaroi se pjesa më e madhe e fondeve do të shkojë për përmirësimin e kushteve të të rinjve.

 

 

Do të vazhdojmë jo vetëm me investime të tilla për qytetarët e Tiranës, ata që janë aktualë, por edhe për qytetarët e ardhshëm të Tiranës. Kështu që, pjesa më e madhe e investimeve këtë vit do të jenë në “Qytetin Studenti”. Është e vërtetë që fundvitin e kaluar i kanë kaluar Bashkisë së Tiranës, dhe si në çdo punë tjetër ku vë dorë Bashkia e Tiranës, do të vëmë dorë edhe në ata që do të jenë qytetarët e ardhshëm të qytetit tonë, sepse sipas statistikave, 9 nga 10 studentë do rrinë në Tirane”

 

 

Veliaj, kete deklarate e beri gjate takimit me banoret e nje pallati ne rrugen Andon Zako Cajupi, i cili u rindertua fal “Fondit te Komunitetit” një projekt i nisur nga Bashkia e Tiranës, dhe me bashkëpunimin mes komunitetit e administratorit të pallatit.

 

Duke vleresuar kete model, kreytari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj ftoi të gjithë qytetarët që të caktojnë sa më parë administratorët e pallateve të tyre dhe përmes tij të aplikojnë për të përfituar nga “Fondi i Komuniteteve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *