Flokët kanë një rëndësi të veçantë në pamjen tuaj. Gjithmone ne përpiqemi që me aq mundësi sa kemi të realizojmë një pamje sa më perfekte. Ndonëse mund të lodhemi asnjëherë nuk arrijmë që të bëjmë një krehje sic mund ta bëjë një profesionist.

 

Por problem qëndron se nëse ne përpiqemi për të bërë një krehje të tillë mund të shkaktojmë shumë probleme për shëndetin e tyre. Problemi kryesor janë pajisjet e nxehta, ndaj ne ju japim disa këshilla të dobishme dhe gabimet që duhet të shmangim gjatë përdorimit të pjastërit.

 

Filloni të përdorni pjastrin pa i tharë flokët mirë

Sigurohuni që flokët tuaja të jenë tërësisht të thata përpara se t’i drejtoni me pjastër

 

Nuk përdorni spraj mbrojtës ndaj nxehtësisë

Janë këto produkte që do t’ju mbrojnë flokët nga nxehtësia dhe nëse ju nuk i përdorni flokët do të digjen dhe do të humbin shkëlqimin brenda një kohe të shkurtër

 

Gradoni pjastrën në nivelin më të ulët të nxehtësisë

Ju mund të mendoni që ngrohja dëmton , gradimi më i ulët do i mbrojë ato. Jo, ju vetëm që nuk shpëtoni ndaj nxehtësisë por stilimi me nxehtësi të ulët do ju detyrojë që t’i bini disa here flokëve përsipër për t’u drejtuar  duke rritur rrezikun e djegies.

 

Mos ushtroni presion dhe mos e tërhiqni me forcë ndërsa po krihni flokët

Kjo teknikë mund të bëjë që flokët tuaj të bien më shumë dhe të dobësohen që në rrënjë

 

Nuk përdorni krehër kur drejtoni flokët më pjastër

Sigurohuni që flokët të jenë të krehur e pa koklavitje, përpara se të përdorni pjastrën në mënyrë që gjatë procesit të krehjes me këtë pajisje të mos keni probleme

 

Gabimi i fundit lidhet me pastrimin e mjeteve stiluese

E mbani mend kur e keni pastruar për herë të fundit pjastërin tuaj gjatë përdorimin, pasi pastrami I tij ka një rëndësi të veçantë dhe në shëndetin e flokëve tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *