Dubai do të lejojë gratë që ushqejnë fëmijët me gji dhe ato që po planifikojnë shtatëzani që të vaksinohen me Pfizer kundër koronavirusit.

 

Njoftimi u dha nga autoritetet shëndetësore në Dubai. Ky vendim, sqarojnë mediat e huaja, është marrë në përputhje me kërkimet dhe rekomandimet më të fundit për vaksinën.

 

Kur u hodh në treg vaksina kundër COVID-19, shkencëtarët rekomanduan që gratë shtatzëna dhe ato me gjidhënie nuk duhet të marrin injeksion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *