Zbardhen emrat e tre punonjësve të Kadastrës në Tiranë që përfunduan këtë të hënë në prangat e policisë.

 

Nga finalizimi i operacionit policor “Ndërmjetësi”, u arrestuan Gazmend Canaj, 49 vjeç, Admir Burri, 44 vjeç dhe Neritan Bablusha, 52 vjeç.

 

Ata akuzohen për kryerjen e veprës penale “Ushtrimi i ndikimit te paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë fuksione publike”.

 

“Detyrim paraqitje” është dhënë për B.H dhe G.B, ndërsa është pezulluar nga detyra Panol At-Nikolla, 39 vjeç, me detyrë punonjës i Drejtorisë Vendore të ASHK Tirane Rurale 2, pasi dyshohet se ka ushtruar korrupsion.

 

Nga ana tjetër, “u bë shpallja në kërkim policor i shtetasit me iniciale ‘I.A’, për të cilin Gjykata ka vendosur cakatimin e masës së sigurimit personal me karakter shtërngues ‘Detyrimi për t’u paraqitur në policine gjyqesore’, si i dyshuar për kryerjen e veprës penale ‘Korrupsioni aktiv i personave që ushtrojne fuksione publike’.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *