Dalin përgjigjet e dy rasteve të dyshuara në Pogradec .

Sipas informacioneve të marra nga Vizion Plus në rrugë jozyrtare të dyja rastet  e dyshuara për COVID-19 kanë dalë negativë.

Bëhej fjalë për një rast në zonën e Mokrës, dhe në njësinë “Çerrave”.

Rasti i Mokrës ishte një vajzë 15 vjeçe e cila para 4 ditësh ka qenë e shtruar spitalin “Shefqet Ndroqi” dhe ishte nxjerre nga spitali si e mjekuar me pneumoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *