Caitlyn Jenner, që dikur ishte Bruce Jenner, së shpejti do të publikojë një libër autobiografik me titull, “The Secrets Of My Life.” 67-vjecarja ndër të tjera, flet edhe për marrëdhënien intime që kishte me ish bashkëshorten Kris Jenner.

 

 

Caitlyn vijon: “Sjellja ime nuk është ndryshe nga ajo e gjimnazit, thjesht tani jam më rehat me veten. Le të jemi realistë unë dhe Kris kemi kaluar momente të ëmbla në fillim, por më pas gjërat ndryshuan dhe nuk isha më komode.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *