Subscribe

Komuniteti i biznesit ka dënuar shkatërrimin e sportelit te pagesave në rrugën e Kombit. Një grup biznesmenësh janë shprehur se janë kundër këtyre veprimeve që cenojnë investimet private, por paralelisht me këtë fakt sipërmarrësit i konsiderojnë tarifat e miratuara të larta.

 

Sipërmarrësit kërkojnë që drejtues të kompanisë koncesionare të ulen në bisedime me tregtarët që kanë frekuentim të shpeshtë të rrugës, me qëllim nisjen e negociatave.

 

Por projektues dhe inxhinier të fushës janë të mendimit se vetëm tarifat aktuale të miratuara, arrijnë të justifikojnë kostot e këtij segmenti rrugor.

 

Tarifat e miratuara janë konsideruar të larta, si nga banorët ashtu edhe nga biznesi dhe ky fakt u bë shkak për protestat e dhunshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *