Facebook, ka rënë në të gjithë botën duke krijuar prej disa minutash bllokim të aksesit në këtë faqe.

 

Shumë përdorues nuk mund të shikonin publikimet më të fundit, pasi faqja del e bardhë. Disa prej përdoruesve raportuan se nuk mund të ngarkonin postime të reja, dhe as të shihnin

 

Ndërkohë nuk ka një reagim zyrtar nga Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *