Ajo triumfoi vitin e shkuar në edicionin e “Tu Si Que Vales”, super spektakli i talenteve ne Shqipëri. Për Aiola Laskën ky nuk ka qenë thjeshtë një ogur i mirë, por një mundësi që tashmë karriera e saj të shkoj përtej.

 

 

Aiola ka sjellë prodhimin e parë muzikor, i cili shoqërohet me një video supër verore dhe me një muzikë që të merr me vete.

 

 

Më muzikë dhe tekst të Fabian Bashë,  në bashkëpunim me Iris Tahiri, Arlito për muzikën dhe me video të realizuar nga Yllion Coku, Aiola duket se ja ka dalë të sjellë një klip, i cili shumë shpejtë do të jetë një sukses i garantuar.

 

 

Ndiqeni më poshtë:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.