Subscribe

Këtë të dielë është shoqëruar në polici, Hermes Nikaj, i cili akuzohet për shfrytëzim prostitucioni.

 

Informacionet bëjnë me dije se Nikaj i njohur me pseudonimin “Zogu i Tiranës”, dyshohet nga policia për shfrytëzim prostitucioni.

 

“Zogu i Tiranës”, është shumë i njohur në vend dhe gazetar në disa emisione.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *