Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj është takuar me ish-drejtorin e FBI-se, Louis Freeh. Ky i fundit garantoi ministrin shqiptar per vazhdimin e ndihmës se Shteteve te Bashkuara te Amerikës ndaj Shqipërisë e veçanërisht ne luftën kundër krimit te organizuar.

 

Fatmir Xhafaj dhe ish-drejtori i FBI-se diskutuan per mbështetjen per te cilen kane nevoje strukturat e Ministrisë se Brendshme. Louis Freeh njihet si njeri prej eksperteve me te mire ne çështjet e drejtësisë dhe luftës ndaj krimit te organizuar.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *