Një vatër zjarri në Shelegur të Kolonjës.

 

Sipas informacioneve, në vendngjarje kanë shkuar mjete zjarrfikse për të bërë të mundur izolimin e flakëve.

 

Zjarri aktualisht është ende aktiv ndërkohë sipas punonjësve të shërbimeve zjarrfikese nuk paraqet rrezik për përhapje masive në zonën tjetër pyjore me pisha dhe pyje të llojeve të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *