Kryeministri Edi Rama do të udhëtojë ditën e premte drejt Austrisë.

Rama do të marrë pjesë në Këshillin e Përhershëm Special për Bjellorusinë.

Kryesia shqiptare e OSBE-së mbetet e gatshme të mbështesë Bjellorusinë dhe ofrohet pët vizitë në Minsk.

Oferta e Kryesisë shqiptare të OSBE-së është për të vizituar Bjellorusinë dhe për të dialoguar në tryezë.

Vizion Plus mëson se Këshilli i Përhershëm Special për Bjellorusinë do të mbahet në Vjenë.

Kryeministri Edi Rama do të mbajë fjalën e tij dhe qëndrimin zyrtar në lidhje me situatën në Minsk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *