Dëshironi të dini se pse Robert De Niro ka bërë kaq shumë filma të këqinj 10 vitet e fundit? Nuk ka asnjë arsye tjetër, përveçse bashkëshortes së tij.

 

Sipas “Page Six”, bashkëshortja e De Niro, Grace Hightower zotëron një kafene, ekzistencën e së cilës askush nuk e di. Sipas thashethemeve, kjo kafene nuk ecën aspak mirë dhe si pasojë ka krijuar një gropë të thellë në ekonominë e aktorit hollivudian.

 

“Page Six” raporton se De Niro dhe bashkëshortja e tij kanë argumentuar ashpër në një bar në Manhattan, ku aktori raportohet të ketë thënë: “Nuk do t’i bëja ata filma të shpifur nëse ti nuk do i kishte shpenzuar të gjitha paratë e mia”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *