Një video ku presidenti turk mezi zbret shkallët është përhapur me shpejtësi.

 

Rexhep Tajip Erdogan, pasi mbaroi një konferencë në Stamboll, po përshëndeste njerëzit me dorë e po u afrohej shkallëve.

 

Por siç duket nga videoja, ai i lëviz këmbët me vështirësi dhe kur vjen momenti për të zbritur, i duhet të mbështetet tek krahu i një prej bashkëpunëtorëve që ndodhet pranë tij.

 

Mediat turke shkruajnë se presidenti nuk është në gjendjen e tij më të mirë shëndetësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *