Ne pergjimin e pare te serise se radhes te materialeve te publikuara nga BILD, degjohet Imer Lala, personazh i njohur ne Diber i lidhur me PDIU, qe flet me gruan dhe vajzen e tij te cileve iu shpjegon se do te shkoje ne ne nje zyre te madhe per takim por pa saktesuar se ku.

Me pas ne nje telefonate me nje te panjohur Imer Lala, thote pas takimit se ishte ne takim me bablokun e madh dhe se me heret kishte takuar edhe Qifin ( qe supozohet te jete Aqir Rakipi ish deputet i PDIU).

 

 

Imer Lala: Do shkoj me një zyrë të madhë, a thua jam veshur mirë ?

Gruaja: Mire je

Imer Lala: Ma vendos atë në karikim

Gruaja: E kam karikuar pa merak

Imer Lala: Kur do dalësh ti?

Gruaja: Unë jam këtu tani

Imer Lala: Mirë nga ora 11 e 30 nisu ti.

Gruaja: Në rregull

……………………………………

Vajza: Po ti ku je përvec se u cove nga kafja?

Imer Lala: Në 10 e 30 kam një takim me atë robin

Vajza: Po

Imer Lala:Po i shkojë në zyrë. Sa të dal do të bëjë telefon se jam tek Pogradeci.

………………………

Imer Lala:O zotri po ku jo mo. Ti rashë telefonit.

I panjohur: E kam mbyllur

Imer Lala: E ke mbyllur atë numër?

I panjohur: Njëherë për një herë, skemi ca bëjmë.

Imer Lala: Isha tek ai babloku i madhë. Tashti dola.  PO qesh me Qifin para.

I panjohuri: Ëhë

Imer Lala: Ti mos e rrujë leshin për asgjë

I panjohuri: Unë ëë?

Imer Lala: Hajde se do flasim. Se do vij atje unë sot.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *