Dallga e paqes na ka kapluar dhe neve sot pasi pamë foton e postuar nga Britney në Instagram ku ka dale me Mariah Carey. Dy superyjet sapo i dhanë harmoni university,  duke na bekuar me një foto të rrallë te te dyjave bashkë duke bekuar dhe njëra-tjetrën me prezencën e tyre.

 

 

Sipas shkrimit që Britney bëri poshtë fotos, ato të dyja janë takuar rastësisht në një mbrëmje. Ato duken mjaft mirë në shoqërinë e njëra-tjetrës dhe i dhanë fansave një goxha surprizë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *