Mes gjithë fansave, që lënë kokën pas familjes Krdashian, ka edhe shumë personazhe të famshëm që nuk i durojnë dot.

 

 

Mes tyre vlen të përmednim edhe ish presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, i cili e ka shprehur hapur mendimin e tij ndaj Kim Kardashian dhe bashkëshortit të saj Kanye.

 

 

Sipas Obamës, familja e Kim jep një imazh shumë të gabuar në  sytë e të gjithë fëmijëve, ndaj tipa si Kim apo motrat e saj nuk duhet të marrin aq shumë vëmendje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *