Zgjerohet lista e vendeve që i hapin dyert për shqiptarët pa asnjë kufizim.

 

Pas Holandës, Austrisë, Zvicrës e Belgjikës, tanimë edhe Spanja ka hapur kufijtë për turistët shqiptarë, duke mos kërkuar as test, as certifikatë vaksinimi.

 

Gjithçka duhet, sipas Aeroportit “Nënë Tereza” që ka nxjerrë njoftimin, janë bileta, pasaporta dhe maska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *