Subscribe

“8 femra” hapen siparin e festivalit  te komedisë në Korçe. Ato Janë më te veçantat e skenës teatrale e bashke i beri regjisorja Driada Dervishi.

 

Yllka Mujo, Olta Daku, Rajmonda Bulku, Zamira Kita e Merita Cocoli, zbërthejnë në skenë misterin e gënjeshtrave, te fshehtave qe mbanin anëtaret e një familjeje ndërmjet njëra-tjetrës si dhe intrigave qe ato thurnin për marrjen e testamentit të pasurisë nga gjyshja.

 

“8 femra” ishte shfaqja e pare e këtij edicioni të katërt te “KoKo Fest”, që  ka sjellë në Korçë 7 trupa teatrale nga i gjithë vendi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.