Subscribe

Ministrja e Infrastrukturës, Belinda Balluku në një konferencë për shtyp foli për kontrollet e ushtruara lidhur me cilësinë e karburantit në vend.

Kjo luftë kundër informalitetit cilësor do te intensifikohet, me këtë fjali, ministrja Balluku paralajmëroi të gjitha subjetet të cilat deri me tani kaë abuzuar me cilesine e karburanteve.

Kriteri është që nuk do bëjmë dallim, diference, falje apo trajtim ndryshme per asnje nga emrat apo subjektet.

 

Ministrja Balluku nuk identifikoi subjektet sku gjendet me se shumti informalitetit.

Informalitetin e kemi edhe te subjektet e medhaja përpunuese dhe tregtuese, edhe tek pikat finale te tregetimit.

 

E ne kuader te masave te reja per ristrkuturimin e te gjithe inspektorateve qe merren me kontrollin e cilesise se hidrokarbureve, Balluku paralajmeroi dhe nje tjeter levizje.

Brenda muajit tetor 2019 ne do ngrem labortarin e ri te ISHTIT ne Porto Romano per te qene sa me afer subjekteve per analizat dhe kontrollin e hidrokarbureve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *