“Whats App” është një nga aplikacionet më të përdorura për komunikim në mbarë botën.

 

Por së fundmi më updatet e reja, “Whats App” ka lëshuar një njoftim, ku thotë se apliacioni nuk do të punojë më në telefonat e vjetër.

 

Për 49 telefona inteligjentë, Whats App nuk do të jetë i aksesueshëm nga 31 dhjetori.

 

Për të vazhduar me përparimet më të fundit në teknologji, ne rregullisht ndalojmë mbështetjen e sistemeve operative më të vjetra për t’i drejtuar burimet tona për të mbështetur ato më të fundit. Nëse ndalojmë së mbështeturi sistemin tuaj operativ, do të njoftoheni dhe do t’ju kujtohet disa herë për të përmirësuar pajisjen tuaj për të vazhduar përdorimin e WhatsApp.”- shprehet një zëdhënës i Whats App raporton The Sun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *