Subscribe

Fëmija i pare i 2019-ës, është një djalë. Ai ka lindur vetëm pak minuta pasi akrepat shënuan ardhjen e vitit te ri ne Maternitetin “Mbretëresha Gerladinë”.

 

Elisi dhe nena e tij gëzojnë shëndet te plote.

 

Po djalë ishte dhe fëmija i pare i lindur ne Maternitetin tjetër te Tiranës, “Koço Gliozheni”. Ishte vet kryeministri Edi Rama qe i dorëzoi çekun e bebes prindërve i cili është dhe i pari fëmijë qe përfiton nga skema e re e qeverise.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.