Këngëtarja Kida karrierën e saj muzikore e ka nisur si pjesë e labelit të njohur “OnRecords”.

 

Ndërkohë duket se tashmë ajo nuk do të jetëmë pjesë e këtij labeli. Këngëtarja përmes një postimi në rrjetin social ka njoftuar se i ka ardhur fundi bashkëpunimit të saj me këtë grup.

 

Ndryshe nga një pjesë tjetër artistësh që zakonisht largohen për shkak të debateve, Kida është “ndarë” me ta  në mënyrë shumë miqësore.

 

“Te dashur fansa, miq dhe kolegë, njerëz pa vlerësimin e të cilëve nuk do të isha këtu ku jam sot! Dua të ju lajmëroj që nga sot kemi përfunduar kontratën me kompaninë “ONRECORDS”. Publikisht dua të falenderoj të gjithë stafin e punës për punën e palodhshme deri më sot, që kanë qenë pjesë e udhëtimit tim dhe kemi bërë së bashku një punë të madhe e të palodhshme me shumë dashuri. Unë do të vazhdoj të sjell projekte të reja në vazhdim! Faleminderit shumë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *