35 vjeçarja është aktualisht në Birmingham, duke filmuar shfaqjen e saj të më të re për BBC One, “The Greatest Dancer” dhe në foto të fundit, nuk mund të mos na binin në sy streçet tejet të gjata të Cheryl.

 

Dhe nuk është hera e parë që këngëtarja bën një zgjedhje të tillë për veshjen e saj.

 

Në fakt, ajo shpesh zgjedh një stil të rrobave të gjera apo pantallonave më të gjata dhe më në fund e kemi zbuluar përse.

 

Duke folur në një intervistë për Live Lounge të Radio 1 në 2010, Cheryl ka treguar se ajo ndihet shumë e pasigurt për këmbët e saj. Ajo mendon se ato kanë një formë të çuditshme dhe nuk janë t1% bukura, ndaj këtë “defekt” përpiqt ta mbulojë duke veshur gjtihmonë pantallona shumë të gjata.

 

Mendoni se po tallemi? Ja hidhini një sy veshjeve të saj ndër vite.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *