Lulzim Basha dhe Eduard Selami kane ngjitur shkallet e Partisë Demokratike per te përcaktuar kalendarin e takimeve te fushatës elektorale. Mësohet se fushatën per kreun e Partisë Demokratike edhe Basha dhe Selami do ta nisin nesër nga Lezha, por do te jene takime te veçanta me anetaresine e PD dhe jo përballje. Ne këto takime dy kandidatet do te shoqërohen nga kryetaret e degës se PD. Sipas udhëzimit te miratuar një dite me pare nga komisioni per organizimin e procesit elektoral, 60 degët e PD kane detyrimin te organizojnë takimet e kandidateve, duke u krijuar mundësitë per te shpalosur vizionin e tyre para anëtareve te PD.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *