Në prag të nisjes së sfidës mes Francës dhe Shqipërisë, dhe “Stade de France”, kur po këndoheshin të dyja himnet ka ndodhur një ngaterrese nga ana e stafit organizator.

 

Në vend që të vendosnin himnin e Shqipërisë, stafi i stadiumit kombëtar të Francës, ka vendosur himnin e Andorës dhe lojtarët shqiptarë kanë reaguar të cuditur.

 

Më pas, u këndua himni i Francës, por lojtarët e kombëtares shqiptare nuk kanë lëvizur nga vendi dhe nuk kanë pranuar që të japin duart me kundërshtarët pa dëgjuar himnin e Shqipërisë.

 

Ndërkohë organizatorët francezë pas gafës vendosën të kërkojnë falje, por sërish bënë një gabim të dytë, në altoparlantët e stadiumit, u dëgjua tu kërkonin falje tifozëve të Armenisë, jo të Shqipërisë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *