Subscribe

Eventi kushtuar teknologjise dhe inovacionit “Korca Digital Weekend” ka mbledhur ne qytetin e juglindjes shume te rinjte dhe sipermarres nga trevat shqipfolse ne kete fundjave.

Kryebashkiaku Sotiraq Filo lancoi sipermarrejn e trajnimit te te rinjeve ne fushen e teknologjise dhe start up-eve.

Ariodita Mustali nga Shkodra e cila ka nje sipermarrje te sajen ne fushen e teknologjise ka percjelle pervojen e saj ne kete event.

Historine e suksesit ne fushen e teknologjise kane zgjedhur ta tregojne edhe Jeta Zagracca dhe eksperti  Mërgim Cuhani.

Lektore te shumte kane qene te pranishem ne kete event, ku theksi eshte vendosur tek shanset e shumta te punesimit qe te rinjte kane ne kete fushe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.