Moderatori dhe autori i Al Pazar në Vizion Plus Agron Llakaj ka emocionuar jo pak në një video që ka puvlikuar në rrjetin e tij social.

 

Në një video, Llakaj shfaqet me nipin e tij vetëm 5 vjeç, Teos, teksa këndojnë këngën “Mora fjalë” kushtuar Adem Jasharit e që sot është bërë hit nëpër stadiume, në mbështetje të kombëtares tonë.

 

Moderatori i Al Pazar thotë se tekstin e këngës nuk e di shumë mirë, e për rrjedhojë do të jetë nxënësi i nipit të tij, i cili e di në mënyrë perfekte këngën.

 

Unë dhe Teo do këndojmë këngën kushtuar trimit e legjendarit Adem Jashati. Unë jam me telefon sepse nuk e di mirë tekstin e do e mësoj patjetër, dhe Teos e di në mënyrë perfekte. Unë jam nxënësi sot dhe Teos është ai që i mëson këngën gjyshit”, thotë Llakaj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *