Vangjel Dule ui PBDNJ dhe Vangjel Tavo I LSI janë takuar me kryeministrin grek Alexis Tsipras.

Sipas mediave greke, dy ish deputetet e kuvendit të Shqiperisë të cilët janë pjesë e minoritetit grek në vendin tonë u takuan me kreun e qeverisë greke para ditësh në Janinë.

Tsipras kishte atje një aktivitet electoral dhe në këtë takim kanë qënë të pranishëm edhe dy politikanet Tavo e Dule.

Gjithnjë referuar mediave fqinjë në fokus të takimit kanë qenë zhvillimet më të fundit në Shqipëri por edhe sfidat me të cilat ballafaqohet  minoriteti grek në Shqipëri.

Tavo dhe Dule jane aktualisht ne frontin opozitar ne Shqiperi ne aleance me Lulzim Bashen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *