Disa ndryshime po ndoshin kohët e fundit në televizionin kombëtar. Drejtori i Përgjithshëm i RTSH, Thoma Gëllci është liruar nga detyra.

 

Vendimi është marrë nga Këshilli Drejtues i RTSH, me votimin pro të tetë anëtarëve.

 

Por ne emisionin e radhes te ‘Armiku i Popullit’ tjetër dritë është hedhur mbi këto ndryshime dhe se kush do e zëvendësojë.

 

Klikoni në videon e mëposhtme dhe zbuloni se çfarë ka ndodhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *