Bashkia e Tiranës ka shpërndarë një reagim të kryetarit Veliaj në lidhje me bllokimin nga policia bashkiake të një makine luksozem, pronari I së cilës e kishte parkuar disa herë gabim në kryeqytet.

Në njoftimin e shpërndarë për mediat thuhet se policia bashkiake e Tiranës e  ka bllokuar mjetin dhe e ka gjobitur.

Kjo sjellje e këtij drejtuesi mjeti ka bërë që të reagojë në rrjetet sociale edhe vetë kryebashkiaku Erion Veliaj.

 

 

“Lamborghinin ta kesh me jetë lali, por mëso te parkosh, sic parkon dhe në Gjermani! ???? Flm qytetarëve që raportojnë çdo ditë problematikat tek aplikacioni “Tirana Ime” – një mundësi që secili të sillet si kryetar bashkie për mëhallën e vet”, shkruan Veliaj teksa ndan edhe këto foto.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *