Vijojnë kundërshtitë e  artisteve për zhvendosjen e teatrit  kombëtar  tek godina “Turbina”. Debati mes tyre dhe përfaqësuesve te qeverise është zhvilluar ne ambientet e ministrisë se kulturës.

 

Pasi kane përsëritur  qëndrimin e tyre, një përfaqësi e aktoreve i kane dorëzuar ministres Mirela Kumbaro propozimet për ndryshimin e projektligjit mbi artin e kulturën.

 

Aktoret kërkuan  nga zonja Kumbaro financime e vlerësim për punën e artisteve ne kryeqytet dhe ne rrethe. Ndërsa ministrja e kulturës u shpreh se mirëpret sugjerimet për draftin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *