Subscribe

Aksioni kundër lidhjeve te paligjshme te ujit te pijshëm po jep rezultatet e para. Zv/drejtoresha e ujësjellës kanalizime Tiranë tregon se këto muaj janë rritur ndjeshëm arkëtimet.

 

Gjebrea deklaron afatet se te gjithë ata qe do te kapen me lidhje te paligjshme do te përgjigjen penalisht.

 

Por nga ana tjetër qytetaret ankohen për problemet me furnizimin me ujë dhe për çmimet e larta.

 

Vetëm ne Tiranë gjate muajve te aksionit janë kontrolluar 10 mije biznese. Pronaret e dhjetëra subjekteve janë shoqëruar ne polici për shkak te abuzimeve dhe lidhjeve te paligjshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *