Pas vendimit që policët t’u nënshtrohen testit të drogës, dalin rezultatet e para sipas së cilave në radhët efektivëve të Vlorës dhe Sarandës ka persona që kanë rezultuar pozitivë

 

Megjithatë, testi është marrë me rezerva nga policët, të cilët e kanë kundërshtuar duke thënë se është i pasaktë. Siç mësohet në Vlorë kanë rezultuar me përmbajtje lëndë narkotike në analiza 15 efektivë, por ata e kanë kundërshtuar.

 

Ata kanë mohuar kategorikisht që kanë konsumuar lëndë narkotike, por dyshojnë se mund të kenë rezultuar pozitiv për shkak të përdorimit të ilaçeve për sëmundje të ndryshme. Po kështu sipas burimeve në policinë e Sarandës kanë rezultuar pozitivë 3 efektivë dhe çfarë vendimi do të merret për efektivët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *