Zjarr i madh në fshatin Piraj te Lezhes.

 

Flakët kanë përfshirë linjën hekurudhore, deri tani janë shkrumbuar traversat prej druri në një gjatësi prej 500 metrash.

 

Në rrezik janë dhe disa banesa në këtë fshat, pasi favorizuar nga era, flakët janë përhapur në disa drejtime. Ne terren ndodhen zjarrfikësit të cilet të ndihmuar nga banorë të zonës po punojnë për shuarjen e flakëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.