Instagram kohët e fundit po teston një mjedis të ri që do të lejonte që të ndante të dhënat e vendndodhjes së përdoruesit me kompaninë mëmë Facebook.

 

Më këtë risi, tashmë Facebook do të kishte një pamje fare të plotë të lëvizjeve tuaja edhe nëse nuk përdorni aplikacionin e vet.

 

Tipari shfaqet nën parametrat e privatësisë së Instagram-it. Aplikacioni do të përdorte ndjekjen GPS për të gjetur përdoruesit e Instagram-it edhe kur ata nuk po përdorin aplikacionin.

 

Largimi i fundit i themeluesve të tij dhe emërimi i Facebook-ut Adam Mosseri kanë shërbyer vetëm për të kapërcyer atë që ishte tashmë një hendek i hollë midis dy aplikacioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *