Kombëtarja shqiptare duket se e ka gati emrin e ri të teknikut që do të marrë drejtimin.

 

Pas shumë hipotiezash, mbi emra teknikësh, duket se Federata kë përzgjedhur një emër të madh dhe me eksperiencë por sërish me shteteësi italiane.

 

Mësohet se drejtuesi I ri I kombëtares shqiptre do të jetë Alberto Zaccheroni.

 

Një emër I madh I futbollit Italian që në të kaluarën e tij ka drejtuar ekipe si Milan, Lazio, Juventus e Inter.

 

Një dëshirë e hershme e federatës por që nuk ka mundur të bëhej realitet.

 

Zaccheroni pritet që të firmosë në orët në vijim një kontratë dy vjeçare me kombëtzaren.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.