Subscribe

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç dhe kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev kanë mbërritur në Pallatin e Brigadave, ku janë pritur nga Edi Rama, në kuadër të nismës “Ballkani i Hapur”.

 

Sot do të nënshkruhen 5 marrëveshje. E para që pritet të firmoset është ajo për kushtet për akses të lirë në tregun e punës në Ballkanin Perëndimor. Një tjetër marrëveshje që pritet të nënshkruhet është për ndërlidhjen e skemave të identifikimit elektronik të qytetarëve të Ballkanit Perëndimor.

 

Vijon…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *