Tenton te veteflikohet nje i burgosur ne institucionin e vuajtjes se denimit ne Berat.

Mikael Bushi ka lidhur veten me carcaf dhe ka tentuar ti jape fund jetes duke u vetevarur.

Veprimi i rende eshte pare nga te burgosur te tjere te cilet lajmeruan rojet.

Bushi eshte derguar me urgjence ne spitalin e Beratit ne gjendje te rende.

Nuk dihen arsyet qe cuan te denuarin drejt vetevarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *