Gazetaria amerikanë dhe jo vetëm humbi këtë të shtunë një nga emrat e vet më të mëdhenj.

Larry King u nda nga jeta në moshën 87 vjec.

Legjenda e gazetarisë amerikane dhe vecanërisht e CNN kishte 3 jave që ishte infektuar nga Covid 19.

Për shkak edhe të faktit se ai ishtë në grupet e rrezikuara duke qënë se vuante nga tipi i dytë i diabetit, gazetari nuk ia ka dalë ta fitojë betejen me semundjen.

King, moderator i famshëm televiziv dhe radiofonik ishte tërhequr nga gazetaria aktive ne 2010. Ai mbahet mend si njeriu që ka intervistuar të gjithë presidentet e SHBA nga 1974 deri në 2010 kur u tërhoq pa lënë menjanë edhe emra të mëdha në arng global si Yaser Arafat, Vladimir Putin e artistë të jashtëzakonshëm si Barbara Streisend, Marlon Brando, Frank Sinatra etj.

Në dekadat e fundit ai shkelqeu me shoë –n e tij «Larry King Live» , program që e mbajti në CNN për 25 vjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *