Një kamariere në restorantin Nifty Fifty në New Jersey u sulmua nga pesë persona, të cilët i ndoqi, pasi u larguan nga restoranti pa paguar faturën.

 

Kamerat e sigurisë kanë kapur momentin kur 20-vjeçarja,  e cila nuk është identifikuar, vrapon pas grupit duke i kërkuar paratë. Ata e futën në mjetin e tyre dhe e dhunuan.  Më pas, e lanë atë në një autostradë.

 

E reja u kthye në restorant dhe kontaktoi policinë.

 

Pas kësaj ngjarjeje, “Nifty Fifty” nxori një njoftim në rrjetet sociale: “Ne i vlerësojmë punonjësit tanë dhe duam që ata të dinë se jeta e tyre nuk vlen aq para. Nuk është përgjegjësia e tyre nëse klientët largohen pa paguar faturën. dhe as nuk është përgjegjësia e tyre. Urojmë që punonjësi ynë të shërohet sa më shpejtë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *