Subscribe

Dy vëllezër Beniamin Kondi dhe Edison Kondi pronar të një plazhi Bora Bora në zonën e Radhimës janë konfliktuar për adminstrimin e këtij plazhi.

 

Sipas policisë konflikti ka degraduar ne perdorimin e armeve.

 

Edisoi qelloi me arme drejt vellait te tij, Beniaminit.

 

Fatmiresisht nuk ka pasur persona te plagosur.

 

Mirepo pushuesit  jane tmerruar nga e gjithe kjo skene duke braktisur vendin e tyre te pushimit.

 

Dy ore pas ngjarjes u arrestua Edison Kondi i cili qelloi me arme ne ajer.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.