Rrëshqitjet e dherave kane paralizuar Rrugën e Kombit. Dhjetëra automjete kane patur vështirësi ne qarkullim ne segmentin Kalimash-Morine. Fadromat dhe punonjësit e emergjencave civile kane qene ne vendngjarje per te zhbllokuar situatën. Mirëmbajtja është nje nga problemet me te mëdha qe ka ky segment rrugor. Kostot per ketë proces janë te mëdha, aq sa ne vazhdimësi firmat e kontraktuara për kete qellim nuk ia kane dale t’a mirëmbajnë. Vetme pak dite me pare dështoi tenderi per dhënien me koncesion, nje proces ky qe do te lehtësonte barrën e qeverise per mirëmbajtjen e kësaj vepre te rëndësishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *