OSHEE  beri te ditur se pas avarise se oreve te para te mengjesit, situata e furnizimit me energji në Lezhë eshte normalizuar.

 

Në orën 03:00 të mëngjesit të sotëm është stakuar si pasojë e avarisë linja e OST 110kV Bushat 2 – Lezhë, duke lënë pa energji për 30 minuta Nenstacionin Lezhë.Si pasojë e manovrimeve të OST, furnizimi me energji i qytetit të Lezhës dhe fshatrave përreth është kryer gradualisht dhe në orën 08.22 është normalizuar situata në të gjithë rajonin.

 

OSHEE sqaron  gjithashtu se per momentin problemet e vetme me furnizimin jane ne Bushat te Shkodres.

 

Sa i takon Nenstacionit Bushat i Vjetër, i cili vijon të mbetet në kushte avarie, OST eshte duke punuar për eleminimin e defektit, i cili ka lënë pa energji disa zona të Bushatit (Shkodër).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *