Subscribe

U zhvillua këtë te shtune ne te gjithë vendin provimi i gjuhës shqipe. Maturantet pohojnë se niveli i testit ishte mesatar. Masat e marra për te mos lejuar abuzime gjate orëve te provimit ishin te larta, çka e pohojnë edhe nxënësit.

 

Ky është provimi i dyte qe zhvillojnë maturantet, pas atij te gjuhës se huaj. Ne date 15 qershor do te zhvillohet testi i radhës, i cili është ai i matematikes dhe me pas ne datën 23 qershor ai i lendeve me zgjedhje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *